vasárnap, március 24, 2019

"Kerüld a pereskedést. Törekedj kompromisszumra, amikor csak lehetséges... ha papíron nyersz is, ténylegesen veszíteni fogsz: tiszteletdíjat, költségeklet és időt."
Abraham Lincoln

A regisztráció lépései

Ha Ön még nem regisztrál tagunk, kérem kattintson a bal oldalon található oszlop BELÉPÉS szakaszának REGISZTRÁCIÓ pontjára.

Egy űrlap jelenik meg, Ön előtt a következő rovatokkal:
Név, E-mail, Felhasználónév, Jelszó, Jelszó újra, Nyelvtudás, Szakterület, Bemutatkozás
Ezek közül a nyelvtudás és  a bemutatkozás mező kitöltése nem kötelező, és később is bármikor módosítható. De érdemes minél több adatot megadni, hogy az érdeklődők könnyebben eligazodjanak.
A név mezőbe kérjük adta meg teljes nevét, az e-mail mezőbe egy olyan létező e.mail címet adjon meg, ahol el tudjuk érni Önt. A rendszerüzenetek is ide fognak érkezni.

A felhasználónevét Ön választhatja meg, de ne legyen benne ékezetes betű és szóköz.
Jelszavát szintén Ön adja meg. Fontos, hogy a jelszó az angol ABC betűit és a számokat 0-9 ig tartalmazhatja, szóköz nélkül, legalább 6 karakter hosszúságban. Ha elfelejti a jelszavát, kérhet egy ideiglenes jelszót, amivel be tud lépni, és beállíthat egy újabb jelszót.

A jelszavát újra meg kell adni az űrlapon, ellenőrzésképpen.

A nyelvtudás mezőben beállíthatja azokat nyelveket, amelyeken az ügyfelek kérhetik a segítségét. A CTRL billentyűt lenyomva tartva az egérrel több nyelvet is kijelölhet egyszerre.

A szakterület mezőben azokat a területeket jelölheti meg, amelyekkel kapcsolatosan vállal mediációt. A nyelvtudáshoz hasonlóan több mező kijelölhető a CTRL billentyű és az egér segítségével.

A bemutatkozás mezőbe leírhatja saját magáról azokat a tudnivalókat, melyeket fontosnak tart.

Miután kitöltötte az űrlapot, kattintson a Regisztráció gombra a lap alján.
a sikeres regisztrációról és az esetleges hibákról a képernyőn azonnal visszajelzést kap.

Sikeres regisztráció esetén hamarosan megerösítő e-mail érkezik az Ön által megadott e-mail címre, melyben a megadott linkre kattintva tudja regisztrációját igazolni.Ezután már beléphet az oldalra a felhasználónevével és a választott jelszavával.

Amikor belép, a saját profiljához ér, amit most már tetszés szerint szerkeszthet, profilképet is feltölthet. a Szerkesztés/Edit gombra kattintva 2 opció jelenik meg, a profil frissítése, és a fotó frissítése.
A fotó frissítése pontban tudja feltölteni a fotóját. A profil frissítése menüpontban minden korábban megadott adaton változtatni lehet. Ezért nem olyan nagy baj, ha a regiszrtáció során esetleg félegépelt valamit, mert itt most kijavíthatja. Egyedül az e-mail cím megadásakor kell nagyon figyelni, mert ha azt rosszul írja be, a regisztrációs levél a rossz címre fog megérkezni.

Bármilyen problémája akad a regisztrációval, forduljon a webmesterhez, akit a kalozpepi_kukac_kalozpepi.com címen érhetnek el.
(Az email-címet robotbiztosan írtuk le, a _kukac_ helyére természetesen a@ karaktert kell behelyettesíteni!!!)

Csatlakozna hozzánk?

A Mediációs Szakkollégium nyílt szervezet, amely a soraiba várja mindazokat a kollégákat, akik a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjai és az IRM által nyilvántartásba vett mediátorok.

További felvilágosításért keressék
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elnököt
vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. titkárt.

Bankszámlaszám

BÜK-Mediációs Kollégium 10918001-00000007-20950003

Belépés

Tagoknak

Amennyiben még nem tag, a belépés előtt kérjük, regisztráljon!