péntek, április 26, 2019

"Kerüld a pereskedést. Törekedj kompromisszumra, amikor csak lehetséges... ha papíron nyersz is, ténylegesen veszíteni fogsz: tiszteletdíjat, költségeklet és időt."
Abraham Lincoln

zsszijj Profile Page
zsszijj
Contact Info
Dr. Szíjj Zsuzsanna
angol
társasági, munkaügyi, média, orvosi műhibával kapcsolatos, családjogi, magánszemélyek közti jogviták
2002 óta, amióta Magyarországon is teret kapott a mediáció, érdekel és izgat ez a téma. Nagyon örülnék, ha mindenki számára ismert lenne a konfliktuskezelésnek ez a szelíd, tudatos módja. Hiszek abban, hogy a probléma az életünkben feladat, amit meg kell oldanunk és a megoldásával bölcsebbek leszünk. Fontosnak tartom, hogy az emberek konfliktusaikat felelősségteljesen, tudatosan kezeljék. Ebben nagy segítséget nyújthat a mediátor. Szép feladat kísérni és nem megoldani, segíteni, de nem dönteni, biztatni és nem minősíteni.
Örülök, ha segíthetek.

ArticlesThis user has no published articles.

Csatlakozna hozzánk?

A Mediációs Szakkollégium nyílt szervezet, amely a soraiba várja mindazokat a kollégákat, akik a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjai és az IRM által nyilvántartásba vett mediátorok.

További felvilágosításért keressék
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elnököt
vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. titkárt.

Bankszámlaszám

BÜK-Mediációs Kollégium 10918001-00000007-20950003

Belépés

Tagoknak

Amennyiben még nem tag, a belépés előtt kérjük, regisztráljon!